DONGEN EN OMSTREKEN – Eind september zal de tweede ‘200% De Vennen’ verschijnen. Dit is dé luxe nieuwsbrief van sport- en gezondheidscentrum De Vennen in Dongen met daarin aantrekkelijke verhalen, interviews, fotoreportages, informatie over de sportfaciliteiten, sportprogramma’s en evenementen.

‘200% De Vennen’ wordt uitgegeven in A3 formaat en beslaat 12 pagina’s. De veel gelezen nieuwsbrief wordt in een oplage van 12.500 stuks gratis huis-aan-huis verspreidt in Dongen, ’s Gravenmoer, Dongen-Vaart en Klein-Dongen en 2.500 stuks op verschillende stapelplaatsen in Midden- en West-Brabant. Vanwege het grote bereik is het dan ook aantrekkelijk voor ondernemers en instellingen om hun bedrijf tegen scherpe prijzen onder de aandacht te brengen.

– U kunt hier de volledige eerste editie van ‘200% De Vennen’ van januari 2020 bekijken –

Er zijn vele mogelijkheden om te adverteren in ‘200% De Vennen’. Ook zijn er doorplaatsingsmogelijkheden zodat uw advertentie of advertorial bij een nog groter publiek terecht komt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Stads / Pix4Profs, email: pix4profs@ziggo.nl.

Bron: Pix4Profs