Volledig verzorgd, van voordeur tot voordeur

Exclusieve golfreizen naar Barcelona

Stel: je houdt van golfen en wil wel eens een keer op een exclusieve baan spelen.Jan van der Zanden organiseert onder de naam International Golf & Football Hospitality exclusieve, 3-daagse reizen naar het PGA Catalunya Resort, één van de mooiste Golfresorts van Europa. Volledig verzorgd, van voordeur tot voordeur…

Van der Zanden heeft al een groot aantal golfbanen in Europa gezien en is bijzonder gecharmeerd van het resort in Girona. “Twee 18-holes golfbanen in een adembenemende omgeving, echt fantastisch. Tijdens onze trip van drie dagen spelen we alle 36 holes en genieten we van de gastvrijheid van Catalonië in een luxe omgeving.”

Van der Zanden geeft graag een korte reisbeschrijving: “De gasten worden aan het begin van deze golfreis op vrijdagochtend thuis opgehaald met een taxi en naar de luchthaven vervoerd. Na aankomst in Barcelona staat een transfer gereed die de gasten dan naar het 5-sterren Hotel Camiral op het resort brengt. Op de vrijdagmiddag worden de eerste 9 holes al ‘gelopen’, zaterdag volgen er 18 en op zondag de laatste 9, voordat de gasten weer naar het vliegveld gaan voor de terugvlucht naar Nederland en de transfer naar huis.

Jan van der Zanden hanteert een vaste prijs voor de complete trip. ”Geen verrassingen achteraf. Alles is inclusief: transfers, vluchten, overnachtingen, alle maaltijden, een borrel, greenfees, een buggy (per 4 personen). Een unieke belevenis waarbij alles geregeld is voor een vaste prijs. Er gaat zelfs een professionele fotograaf mee die de hoogtepunten van de reis vastlegt. Alle deelnemers aan de reis ontvangen hiervan naderhand een fotoboek.”

Tijdens deze exclusieve 3-daagse reis wordt de mogelijkheid geboden om – in de weekenden dat FC Barcelona thuis speelt – een wedstrijd van deze wereldclub in stadion Camp Nou te bezoeken. “Er wordt dan gezorgd voor een goede plaats aan de lange zijde op de eerste ring”, aldus van der Zanden.

Naast deze 3-daagse golfreizen organiseert IGFH, het hospitalitybedrijf van Van der Zanden, in april, juli en oktober ook 7-daagse golfreizen naar hetzelfde resort. “Dat zijn dan reizen waarin een golftoernooi gespeeld wordt.”

Voor meer informatie en prijzen zie de website
www.igfh.nl
International Golf & Football Hospitality